Nationaal congres 'Het Geluk van de Toekomst: De kracht van jouw onderwijs'


9 november
Spant! | Dr. A. Kuyperlaan 3 te Bussum
Het geluk van de toekomst - registerleraar

Deze tiende editie van ons congres staat geheel in het teken van geluk. OinO-Advies bestaat tien jaar en dat vieren wij graag samen met jou. 2017 is wat ons betreft het jaar van het geluk! Het primair onderwijs legt de basis voor de toekomst van onze kinderen. Zij vormen dan ook het Geluk van de Toekomst! Met de kracht van jouw onderwijs.

Kom je ook naar ons jubileumcongres in Het Spant te Bussum? Er is een inspirerend programma voor je samengesteld.

Twee interessante keynotes vertellen hun visie over geluk. Geluksprofessor, Ruut Veenhoven, verbonden als emeritus-professor aan de Erasmus Universiteit vertelt je alles over de invloed van onderwijs op geluk. En David de Kock van 365 Dagen succesvol benadrukt in zijn verhaal het belang van veranderen in relatie tot geluk.

Uiteraard is er nog veel meer. Tal van workshops worden aangeboden, zoals De gelukkige leerkracht en Samen groeien met mindset. Of laat je opsluiten in de escapeclass en vind je weg naar buiten met puzzels, opdrachten en cryptische aanwijzingen!

Breng tussendoor een bezoek aan de informatiemarkt. Vele organisaties zijn vertegenwoordigd met de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijs. Want goed onderwijs gaat met haar tijd mee……….

Ook is er ruimte voor ontmoeting. Ga in gesprek met collega’s uit het land, met workshopleiders en met leveranciers voor onderwijs. In verschillende rondetafelgesprekken presenteren zij zichzelf.

Laat je inspireren en schrijf je nu in voor het tiende OinO-Advies Congres!

De kosten voor deelname aan het congres bedragen € 195,00.
Klik hier voor de flyer.

Ons nationaal congres 'Het Geluk van de Toekomst' is door registerleraar.nl geaccrediteerd met 16 RU.

Programma

Programma 'Het Geluk van de Toekomst'
9.00 - 16.30 uur
Dagindeling
Lezingen
Workshops

Locatie


Spant!
Dr. A. Kuyperlaan 3 te Bussum

Aanmeldformulier Nationaal congres 'Het Geluk van de Toekomst: De kracht van jouw onderwijs'


9 november 2017 - € 195,00

Algemene Voorwaarden