OinO-Interim

Ben je op zoek naar tijdelijke of langdurige vervanging op directie of IB-niveau? Of vindt er een reorganisatie plaats die met een tijdelijk management overbrugd moet worden? OinO-Interim biedt hiervoor op maat gemaakte oplossingen.

OinO-Advies
Als adviesbureau voor het primair onderwijs en de voor- en vroegschoolse educatie, helpen wij professionals ondernemender te worden. Met training, coaching en advies dagen we het onderwijs uit om nieuwe wegen in te slaan en uiteindelijk de kwaliteiten van de kinderen aan deze instelling te verbeteren. De interim professionals van OinO-Advies gaan altijd doel-, en resultaatgericht te werk met het oog op de gehele organisatie. Met hun tijdelijke leiding brengen zij de verbeteringen waar jij als school behoefte aan hebt.

Mogelijkheden
Onze interimmers kunnen de volgende posities vervullen:
* Directeur primair onderwijs
* Intern begeleider primair onderwijs
* Management primair onderwijs
* Directeur voor- en vroegschoolse educatie
* Intern begeleider voor- en vroegschoolse educatie
* Management voor- en vroegschoolse educatie
* Interim HR

Werkwijze
We komen graag bij je langs om uitgebreid te verkennen wat er speelt in jouw organisatie.
Samen met jou gaan we op zoek naar de op maat gemaakte oplossing en stellen we het einddoel van de opdracht vast. Tussentijds houden we nauw contact om ervoor te zorgen dat de verwachtingen op elkaar aan blijven sluiten. Na afloop bespreken we de resultaten die behaald zijn en evalueren we het proces en de samenwerking. En mocht er dan nog behoefte zijn aan een vervolg, kunnen we altijd iets voor je betekenen!

Zoekt u een interim professional?

Ons aanbod is veelzijdig en divers. We gaan daarbij uit van duurzaamheid en zoeken verbindingen binnen uw organisatie. Wij stellen de klant altijd centraal en denken graag mee totdat we het meest passende antwoord op je vraag vinden. Wij geloven in de eigen kracht van de professional en moedigen u aan deze kracht in te zetten.

Neem contact met ons op: